60 A VÍC NEZNAMENÁ NIC!

Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko připravil pro seniory obcí Branky, Choryně, Jarcová, Kladeruby, Krhová, Kunovice, Lešná, Loučka, Mikulůvka, Oznice, Podolí, Police, Poličná, Střítež nad Bečvou, Velká Lhota, Zašová a města Kelč speciální aktivizační program, který je zaměřen na podporu a zlepšování fyzického stavu seniorů.

Senioři, kteří budou mít o tento program zájem, si na obecním úřadě své obce vyzvednou kartičku, která jim umožní vstup na jednotlivé aktivity, a to buď zcela zdarma, nebo za výrazně zvýhodněné vstupné. Ceny jednotlivých aktivit pro seniory jsou uvedeny přímo na kartičce. Každý účastník může navštívit:

1x krytý bazén Valašské Meziříčí za 30 Kč

1x rekondičně masážní stoly ZDARMA

1x jednu hodinu v infrasauně za 20 Kč

Krytý bazén Valašské Meziříčí je možné navštívit kdykoliv bez objednání během otevírací doby (informace na tel. 571 610 740 nebo na www.bazenvm.cz). Ostatní výše uvedené aktivity jsou realizovány ve Studiu Siluetka, které se nachází na adrese Kraiczova 3 ve Valašském Meziříčí a každý senior si je telefonicky objedná předem dle svého zájmu na tel. 724 279 734 (www.siluetka.cz).

Program je možné využít v období od 15. listopadu 2016 do 30. dubna 2017.

snimek1